Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Ερατώ Μπερλέμη είναι μια.. άνεργη βασίλισσα - ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ



Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού είναι άνεργη. Το δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Super B και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πομώνη....

Η Ερατώ Μπερλέμη είναι μια δροσερή κοπέλα 25 χρονών σπουδάζει γυμναστική ακαδημία, είναι από την Ακράτα και αγαπάει πολύ τα παιδιά. Μάλιστα έχει επιλέξει ειδική κατεύθυνση και αγωγή που αφορά στην θεραπευτική ιππασία για παιδιά. Ομως παραμένει άνεργη αυτή, όπως και όλοι οι νέοι όπως δηλώνει χαρακτηριστικά στο βίντεο που ακολουθεί.


Στο 03.06 λεπτό του βίντεο μια Βασίλισσα παραδέχεται πως είναι.. άνεργη.

Η Ερατώ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου μπροστά στις κάμερες όπου για πρώτη φορά έρχεται τόσο έντονα. Μάλιστα κάθησε στην θέση του παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων, Γιάννη Πομώνη αποδεικνύοντας οτι δεν έχει καθόλου τρακ ενώ ο αυθορμητισμός και η απλότητά της σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.

Εξάλλου τις προηγούμενες μέρες η Βασίλισσα, συνοδευόμενη και από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Χαράλαμπο Καρκούλια, συνάντησε, συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους καλλιτέχνες, δημιουργούς και κατασκευαστές των αρμάτων.

Εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ιδέα και την κατασκευή του εξαιρετικού άνθινου άρματος της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2013 (ιδέα, σχεδιασμός, κατασκευή: Νίκος Λιβάνης), που θα την υποδεχτεί και πάνω στο οποίο θα κάνει την εμφάνισή της στις παρελάσεις.

Αυριο είναι η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού και η Ερατώ δήλωσε ενθουσιασμένη ούσα καρναβαλίστρια πολλά χρόνια. Μάλιστα για πρώτη φορά η βασίλισσα κάνει την εμφάνιση της στην τελετή έναρξης.


pelop.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...