Ποιους επηρεάζουν τα σουλφίδια στο κρασί;
Τα σουλφίδια, τα οποία προστίθενται στο κρασί για να αποτρέψουν τη φθορά του, μπορεί να προκαλέσουν βήχα και σφίξιμο στο στήθος σε περίπου 5-10% των ασθματικών, καθώς αποτελούν «ευπαθή» ομάδα όσον αφορά την ευαισθησία σε αυτά. Oι αντιδράσε...
Ποιους επηρεάζουν τα σουλφίδια στο κρασί;
Τα σουλφίδια, τα οποία προστίθενται στο κρασί για να αποτρέψουν τη φθορά του, μπορεί να προκαλέσουν βήχα και σφίξιμο στο στήθος σε περίπου 5-10% των ασθματικών, καθώς αποτελούν «ευπαθή» ομάδα όσον αφορά την ευαισθησία σε αυτά. Oι αντιδράσεις
Ποιους επηρεάζουν τα σουλφίδια στο κρασί;