Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

16:53 ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΑΕΚ και Ολυμπιακός κάνουν... Άλμα Ζωής (photos)


 Οι βολεϊμπολίστριες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είναι πάνω από όλα γυναίκες και με την παρουσία τους στον αγώνα που.....
διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής στο Ζάππειο ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», έδωσαν ένα μάθημα ενότητας και υγείας!
Μία εβδομάδα πριν από το Super Cup στην Ελασσόνα, οι Φένια Παπαγεωργίου και Αθηνά Παπαφωτίου από την ΑΕΚ και η Πωλίνα Μπίλια από τον Ολυμπιακό, βρέθηκαν αγκαλιασμένες ανάμεσα σε 5.000 κόσμου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.
«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους βρίσκονται εδώ σήμερα γιατί ενώ θα μπορούσαν, μια ωραία ηλιόλουστη Κυριακή, να έχουν πάει βόλτα για καφέ, ήρθαν για να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους. Είναι όλοι νικητές και πραγματικά αξίζει η προσπάθεια που γίνεται από το «Άλμα Ζωής» κατά του καρκίνου του μαστού», είπε πρώτη η Πωλίνα.
«Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «Άλμα Ζωής» γιατί μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος, γυναίκες, άνδρες, παιδιά, ακόμα και άνθρωποι με κινητικά προβλήματα που δίνουν τον δικό τους αγώνα και στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται. Εμείς ήρθαμε εδώ ως αθλήτριες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για να βοηθήσουμε από την πλευρά μας όσο μπορούμε σε αυτόν τον ιερό σκοπό» πρόσθεσε η Αθηνά.

Από την πλευρά της η Φένια τόνισε: «Είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που μας κάλεσαν να δώσουμε το `παρών' στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και μας επέτρεψαν να ανοίξουμε τον αγώνα μπαίνοντας πρώτες στην εκκίνηση. Είναι μια αξιόλογη πρωτοβουλία που κάνει το «Άλμα Ζωής». Ο αθλητισμός πρέπει να στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες και προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να τρέξω μαζί με τα κορίτσια και να τερματίσω, αλλά δυστυχώς, μέσα σε μία εβδομάδα έχουμε επίσημες υποχρεώσεις και δεν μπόρεσα να ακολουθήσω ως το τέλος. Δεσμεύομαι, όμως στον εαυτό μου, αλλά και σε όλο αυτόν τον κόσμο που αναλαμβάνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες ότι από του χρόνου θα τρέχω κι εγώ μαζί τους. Εύχομαι να συνεχιστούν αυτές οι προσπάθειες με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία».
Και μπορεί το σύνθημα του αγώνα να ήταν «Ένας κόσμος, ένας στόχος, ένας αγώνας, πολλοί νικητές», όμως, την άλλη Κυριακή οι τρεις αθλήτριες θα βρίσκονται απέναντι στον φιλέ της Ελασσόνας για το Super Cup γυναικών, όπου εκεί νικήτρια θα είναι μόνο... μία ομάδα.
«Για πρώτη φορά στο γυναικείο βόλεϊ διοργανώνεται το Super Cup την επόμενη Κυριακή στην Ελασσόνα και φυσικά όπως σε κάθε διοργάνωση που κρίνεται ένας τίτλος, υπάρχει έξτρα κίνητρο για τις ομάδες. ΑΕΚ και Ολυμπιακός θέλουν να ξεκινήσουν τη χρονιά κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο, αλλά εγώ από την πλευρά μου ελπίζω ότι θα το πάει η ΑΕΚ», είπε η Παπαγεωργίου.

Και η Μπίλια σημείωσε: «Αναμφίβολα θα είναι ένα σημαντικό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες, έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και ενάμιση μήνα με σκοπό ξεκινώντας τις επίσημες υποχρεώσεις μας να είμαστε έτοιμες και να διεκδικήσουμε αυτό το τρόπαιο. Σίγουρα πάνω απ' όλα είμαστε φίλες και συναθλήτριες, αλλά ο ανταγωνισμός είναι τέτοιος που κάθε μία θέλει να κάνει την κούπα δική της».
Για να καταλήξει η Παπαφωτίου: «Το γεγονός ότι είναι ο πρώτος αγώνας της σεζόν και ξεκινάει η χρονιά με έναν τίτλο, κάνει αυτόν τον αγώνα πολύ ιδιαίτερο, αλλά και δύσκολο γιατί δεν έχουμε δώσει ακόμα άλλους επίσημους αγώνες. Ωστόσο, το Super Cup αποτελεί στόχο και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο για να το κατακτήσουν».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...