Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

23:18 Υποτροφίες από ΟΤΕ - Cosmote


Φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους στηρίζουν, για ενδέκατη συνεχή χρονιά, ο ΟΤΕ και η Cosmote, προκηρύσσοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, για πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Το φετινό πρόγραμμα ενδυναμώνεται με πέντε επιπλέον υποτροφίες και την προσθήκη, για πρώτη φορά, των δύο μεγάλων αστικών κέντρων, Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, ΟΤΕ και Cosmote θα ..
απονείμουν 20 υποτροφίες, ύψους 15.280 ευρώ η καθεμία. Υποψήφιοι μπορούν να είναι όσοι έχουν πετύχει μέσω του συστήματος πανελλήνιων εξετάσεων σε ΑΕΙ της χώρας ως πρωτοετείς φοιτητές (εξαιρούνται οι Στρατιωτικές Σχολές) και έχουν αποφοιτήσει το 2012 από δημόσιο γενικό λύκειο των νομών: Αργολίδας, Αρκαδίας, Αρτας, Αττικής, Ευβοιας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Κυκλάδων, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Σερρών, Φθιώτιδας. Επιπλέον, η Cosmote θα απονείμει και τιμητικές διακρίσεις, συνοδευόμενες από το ποσό των 1.528 ευρώ η καθεμία, σε επιλεγμένους υποψηφίους που ξεχώρισαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις.                                                  <<<Βασικό κριτήριο για την αξιολόγηση και επιλογή των υποψήφιων υποτρόφων είναι η κοινωνική και οικογενειακή τους κατάσταση (ΑμεΑ, πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλό εισόδημα κ.λπ.).>>>
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα www.ote-cosmote-scholarships.gr και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου 2012. Από το 2002 μέχρι σήμερα έχουν απονεμηθεί συνολικά 106 υποτροφίες και 231 τιμητικές διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 1,6 εκατ. ευρώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...