Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

09:50 ΕΣΑΜΕΑ στο πλευρό των πολιτών με αναπηρία


Υπηρεσία Πληροφόρησης και Υποστήριξης «Διεκδικούμε μαζί»: Μία υπηρεσία της ΕΣΑμεΑ στη διάθεση των πολιτών με ή χωρίς αναπηρία.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία ανέκαθεν βρισκόταν όχι μόνο στο πλευρό των οργανώσεων – μελών της αλλά και στο πλευρό των πολιτών με αναπηρία και των οικογενειών τους που αποζητούσαν λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα, αλλά και των πολιτών χωρίς αναπηρία που αναζητούσαν πληροφορίες σχετικά με τον χώρο της αναπηρίας, ώστε να διαδοθούν ευρύτερα τα μηνύματα του αναπηρικού κινήματος και να επιτευχθεί η καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρηση της κοινής γνώμης.

Αυτός είναι ο σκοπός της υπηρεσίας πληροφόρησης και υποστήριξης «Διεκδικούμε μαζί» και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται καθημερινά σ’ αυτήν από τις 8.00 έως τις 16.00 στο τηλέφωνο 210 9949837 ή μέσω e-mail pmarkostamos@esaea.gr και secretary@esaea.gr. Σκοπός της Συνομοσπονδίας είναι να εδραιωθεί μια πιο άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία και επαφή με όλους τους πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω αναπηρίας ή που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με τα άτομα με αναπηρία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...