Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χαμόγελα σε Τρίκαλα και Ρόδο



Η Δωδεκάνησος και η Γυμναστική Ένωση Τρικάλων "Αστέρας" πήραν το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του 14ου Πανελλήνιου Κυπέλλου της ΟΣΕΚΚ, μετά τις
νίκες τους επί Αετών και Αργοναυτών αντίστοιχα. Τα δύο παιχνίδια είχαν εντελώς διαφορετική εικόνα, με το ματς της Κρήτης να προσφέρει περισσότερο σκορ (έληξε 60-38 υπέρ των φιλοξενουμένων) και θέαμα. Αντίθετα στο Βόλο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα και άργησαν να βρουν επαφή με το καλάθι, κάτι που φαίνεται και από το χαμηλό σκορ (35-19) με το οποίο νίκησαν τα Τρίκαλα.

Ο θεσμός θα συνεχιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (01-02/12), όπου στη μάχη θα ριχτούν και οι ομάδες που είχαν περάσει απευθείας έπειτα από κλήρωση. Τα ζευγάρια έτσι όπως διαμορφώθηκαν μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα είναι: Δωδεκάνησος - Μαρούσι, Ίρις Καβάλα - Θεσσαλός, Άρης - Ποντιακός, Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας - ΠΑΣΚΑ "Ελληνικά Πετρέλαια".

Τα αποτελέσματα:
Αργοναύτες Βόλου - Γυμν. Εν. Τρικάλων "Αστέρας" 19-35 (8-13)
Τα δεκάλεπτα: 4-5, 8-13, 12-19, 19-35.
Διαιτητές: Αθανασόπουλος - Καλούτσας.
Αργοναύτες Βόλου (Μανούκα): Μαλάτος 2, Βήχος, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Βλαχάκης 5, Μπαρτζώκας, Κυριάκης 12.
Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας (Χατζής): Χατζής 21, Τσίπρας 2, Καραμπίνας 2, Μανώλης, Τάκης 2, Φιλίππου 8.

Αετοί Κρήτης - Δωδεκάνησος 38-60 (18-31)
Τα δεκάλεπτα: 10-16, 18-31, 20-52, 38-60.
Διαιτητές: Σέρρας - Αρτεμάκη.
Αετοί Κρήτης (Τσακίρης): Κλαράκης, Μουμουτζόγλου 22, Σκορδίλης 8, Βάλβης, Δαμανάκης, Κοκκολάκης, Μαρτσάκης 8, Μπουχαλάκης.
Δωδεκάνησος (Χατζηδημητρίου): Χαρτερός, Χρυσοχόος, Χαμαντίν 12, Τσαγκαράκης, Δαμασκηνός 4, Χατζηδημητρίου, Καρατζιάς 19, Παππάς 23, Στυλιανακάκης 2.
http://www.osekk.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...