Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Football League αποζημιώνει τον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ



Η δικαίωση άργησε να έρθει αλλά τελικά, αποδόθηκε δικαιοσύνη στην περίπτωση του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ, Νίκου Ξηροκώστα...
 Έτσι, το ποσό των 400.000 είναι η αποζημίωση που καλείται να δώσει η Football League στον νεαρό φίλο της ΑΕΚ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ το 1995 και έμεινε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι (10/9/195) πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ στριμώχτηκαν σε χώρο που δεν χώραγε ούτε τους μισούς και το μοιραίο δεν άργησε να γίνει με το κιγκλίδωμα να υποχωρεί και ο Νίκος Ξηροκώστας υπέστη συντριπτικό χτύπημα στην σπονδυλική στήλη.

Το γήπεδο του Άρη είχε κριθεί ακατάλληλο, από την αρμόδια επιτροπή, και η διορία που είχε δοθεί για τις επισκευές των κιγκλιδωμάτων έληγε στις 6 Σεπτεμβρίου τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι.

Ο άτυχος οπαδός της ΑΕΚ, ο Νίκος Ξυροκώστας προσέφυγε στο δικαστήριο και δικαιώθηκε και πρέπει να του καταβληθούν 400.000 ευρώ, ως αποζημίωση.

Όλα αυτά με δεδομένο ότι τα πρωταθλήματα που υπάγονταν στην τότε ΕΠΑΕ, η οποία τώρα είναι η Ένωση Football League- Football League 2 και με την δημιουργία της Super League, όλα τα χρέη μεταφέρθηκαν στην Football League.


newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...