Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ - Ζητάει να της επιτραπεί να "φύγει"



Ήταν οικονομολόγος, σύζυγος, μητέρα και απίστευτα δραστήρια. Στην πιο παραγωγική της ηλικία, όμως, μια σπάνια ασθένεια της χτύπησε την πόρτα....

Παρέλυσε, ενώ το 2003 έχασε και την ικανότητη της ομιλίας της. Τώρα, είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, εξοπλισμένο με ηλεκτρονικό υπολογιστή, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με την οικογένεια και τους φίλους της. Η Κική γράφει με τα μάτια της.
Τώρα, ζητάει να της επιτραπεί η ευθανασία, για να φύγει με αξιοπρέπεια. Η ΄ίδια το έχει ανακοινώσει τόσο στην οικογένειά της, όσο και στο γιατρό της, αλλά κανένας δεν συμφωνεί μαζί της.
Εκείνη έψαξε και βρήκε ένα γιατρό από το εξωτερικό, εκεί που ο νόμος επιτρέπει την ευθανασία.
Δείτε την συνέντευξη της στην εκπομπή "Μίλα"

enikos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...