Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θεώρηση και ισχύς βιβλιαρίων υγείας ασφαλισμένων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.




ΘΕΜΑ : Θεώρηση και ισχύς βιβλιαρίων υγείας ασφαλισμένων. 
Σχετικά με την θεώρηση και ισχύ βιβλιαρίων υγείας ασφαλισμένων του

Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα : 


 - Η θεώρηση του έτους 2012 στα βιβλιάρια υγείας των ασφαλισμένων του Τομέα  Υγείας Δικηγόρων Αθηνών (Ε.Τ.Α.Α.), όπως μας ενημέρωσε ο ανωτέρω Τομέας με σχετικό έγγραφό του, ισχύει έως και 28 Φεβρουαρίου 2013. Εφόσον δοθεί  παράταση πέραν της ως άνω ημερομηνίας, απο τον ως άνω Τομέα και ενημερωθεί


1) Όλους τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ παρόχους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Περίθαλψης και τους πιστοποιημένους ιατρούς.
2) Νομαρχιακές & Τοπικές Μονάδες Υγείας ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ).
3) Υποκαταστήματα Παραρτήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (για τις υπηρεσίες υγείας ΕΟΠΥΥ που δεν λειτουργούν με αυτοτέλεια)
4) Περιφερειακές Δ/νσεις ΕΟΠΥΥ (πρώην ΥΠΑΔ) 
5) E.T.A.A. (Τομέας Υγείας Δικηγόρων Αθήνας) Χαρ. Τρικούπη 34 Τ.Κ. 10680 Αθήνα
6) ΤΑΥΤΕΚΩ (Τομέας Ασθένειας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως – Γενικής & Αμέρικαν Εξπρές Χαρ. Τρικούπη 6-8-10 Τ.Κ. 10679 Αθήνα. εγγράφως η Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

- Επιπλέον, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Τομέα Ασθένειας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως – Γενικής και Αμέρικαν Εξπρές (ΤΑΥΤΕΚΩ), ο ανωτέρω Τομέας ουδέποτε απο την ίδρυσή του μέχρι σήμερα θεωρούσε τα βιβλιάρια ασθενείας των ασφαλισμένων του, ως απόρροια της Καταστατικής του Διάταξης, ούτε υπάρχει αντίστοιχη θέση θεώρησης εντός του βιβλιαρίου ασθενείας, πέραν της ημερομηνίας έκδοσής του. Βιβλιάριο ασθενείας που δεν είναι σε ισχύ φέρει την ειδική σφραγίδα του Τομέα και ως εξής :

ΤΑΥΤΕΚΩ
ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ
ΑΚΥΡΟΝ
Ημ/νία
Υπογραφή

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων των ενταχθέντων στον ΕΟΠΥΥ . Τομέων, ως αναφέρουμε ανωτέρω, με την επίδειξη των βιβλιαρίων υγειας τους και εφόσον πληρούν τις προυποθέσεις ως ανωτέρω.


Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...