Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στη φυλακή για εμπορία βρεφών



Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η 50χρονη που συνελήφθη και κατηγορείται για εμπλοκή σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών....

Η κατηγορούμενη, η οποία κατείχε πληθώρα εγγράφων του δημοτικού βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός», πιστοποιητικά γέννησης παιδιών και φωτογραφίες τους, ακόμη και  σφραγίδα της ΔΟΥ Καλαμαριάς, φέρεται να αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της στο κύκλωμα.
Ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα, που την έκριναν προφυλακιστέα.
Η 50χρονη συνελήφθη μετά την αποκάλυψη υπόθεσης παράνομης υιοθεσίας νεογέννητου αγοριού, για την οποία συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι και η 29χρονη μητέρα του παιδιού στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο.
Η μητέρα ομολόγησε ότι μετέβη στη Θεσσαλονίκη για να γεννήσει το παιδί κι ότι αρχικά συμφώνησε να το πουλήσει στο κύκλωμα, αντί του ποσού των 3.000 ευρώ, αλλά στη συνέχεια μετάνιωσε.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν άλλη μία 39χρονη Βουλγάρα, η οποία στην απολογία της απολογούμενη, «κατονόμασε» ως μέλος τού κυκλώματος την 50χρονη.
Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θα διερευνήσει το επόμενο διάστημα εάν το κύκλωμα συνδέεται με το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός», όπου η 50χρονη φέρεται, κατά την Αστυνομία, να ήταν εθελόντρια.

enikos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...