Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρωτοποριακό:Τατουάζ διαβάζει τον οργανισμό για ασθένειες!


Πρωτοποριακό:Τατουάζ διαβάζει τον οργανισμό για ασθένειες!

Σε μια φοβερή πρωτοπορία προχώρησε Αμερικανός επιστήμονας, ο οποίος
δημιούργησε μια συσκευή – τατουάζ που «διαβάζει» την… υγεία μας!

Όπως εξηγεί ο Μάικλ ΜακΆλπιν, η συσκευή από μετάξι και χρυσό βρίσκεται ραμμένη πάνω στο δέρμα και ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας των ασθενών.

Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη κεραία, η οποία μπορεί ασύρματα να ενημερώσει κοντινούς υπολογιστές, προκειμένου αν η ασθένεια είναι βαριά, να λάβετε τάχιστα βοήθεια.

Ο επιστήμονας επηρεάστηκε από μια γυναίκα, η οποία έπαθε άσθμα μέσα στο σούπερμάρκετ και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τότε είδε πως είχε στο χέρι της τατουάζ την λέξη «άσθμα».

«Σκέφτηκα, αντί να έχει ένα κανονικό τατουάζ, γιατί να μην έχει ένα ηλεκτρονικό που να μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς την ασθένειά της;», εξηγεί!
Πηγή: healthtimes.gr

 απο :star.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...