Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βόλος: Β. Κοντορίζος: «Μάταια ψάχνει για σκάνδαλα η κ. Μακρή»


Απαντώντας σε σημερινές δηλώσεις της επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του
δημοτικού συμβουλίου Βόλου, κ. Ζέττας Μακρή σχετικά με τον τρόπο που έγιναν
οι προσλήψεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, ο Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κ.Βασίλης Κοντορίζος επισημαίνει τα ακόλουθα: 

    «Άνθρακας ο θησαυρός (το υποτιθέμενο “σκάνδαλο”) που με αγωνιώδη προσπάθεια, αλλά ματαίως, ψάχνει η κυρία Μακρή.
Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο εργάζονται 3 άτομα, υπάλληλοι της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ., και αρκετοί εθελοντές. Και τα τρία άτομα υπάλληλοι είναι άτομα με αναπηρία, οι δε προσλήψεις έχουν γίνει για δύο εξ αυτών από τον πρώην ΔΟΥΚ, πριν δηλαδή από τη συγχώνευση στην ενιαία Κ.Ε.Κ.Π.Α.-.Δ.Ι.Ε.Κ., και ένα άτομο από την Κ.Ε.Κ.Π.Α.-.Δ.Ι.Ε.Κ, όπως προβλέπεται, δηλαδή μετά από πρόταση – υπόδειξη του ΟΑΕΔ, συνεντεύξεις, επιλογή από επιτροπή, επικύρωση της απόφασης από το Δ.Σ.
Η πολυθρύλητη επερώτηση που προανήγγειλε ότι θα κατέθετε η κυρία Μακρή, είχε ήδη κατατεθεί χθες το απόγευμα, με περιεχόμενο όμως που δεν έχει σχέση με όσα δηλώνει στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Η επερώτηση αυτή, και όποια άλλη τυχόν καταθέσει, φυσικά και θα απαντηθεί. Εν τω μεταξύ, όμως, είναι το λιγότερο άκομψο και μελαγχολικό να ακούγονται στα ΜΜΕ από την επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης, που ταυτόχρονα είναι νομικός και Γενική Γραμματέας Ισότητας, ισχυρισμοί ότι κάποια άτομα με αναπηρία έχουν μικρότερη ή μεγαλύτερη αναπηρία ή ότι υπάρχει καλός και κακός καρκίνος.
 Είναι δε πραγματικά απεχθές οι όποιες εσωκομματικές κόντρες να εμπλέκουν άτομα με αναπηρία και να προσβάλλεται η προσωπικότητά τους δημόσια. 

            Να θυμήσουμε δε ότι ήταν ακριβώς αυτή η πολιτική του εξευτελισμού και της χρησιμοποίησης των ΑμεΑ για ψηφοθηρία που καταγγείλαμε ευθύς μόλις αναλάβαμε, όταν διαπιστώσαμε ότι στο παρά πέντε των εκλογών έγιναν μαζικές προσλήψεις ΑμεΑ στη πρώην Κοινωφελή του Δήμου Αγριάς για υπηρεσίες άσχετες με το αντικείμενό της». 

 ert.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...