Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενα παιδί με εγκεφαλική παράλυση και ένας αφοσιωμένος πατέρας!

 Ένας αφοσιωμένος πατέρας!

Ο Rick van Beek από το Μίσιγκαν δεν υπήρξε ποτέ του λάτρης του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής. Αντ’ αυτού κάπνιζε δύο πακέτα την ημέρα, έπινε αρκετό αλκοόλ καθημερινά και μπαινόβγαινε στα μπαρ της περιοχής. 

Είχε δηλαδή όλα αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά που δεν ταίριαζαν στο προφίλ ενός καλού πατέρα! Ώσπου γεννήθηκε η κόρη του Maddy, η οποία πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, χωρίς να μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει. 

Ο Rick έκοψε αμέσως όλες τις κακές συνήθειες και τις αντικατέστησε με τον αθλητισμό.   «Όταν η Maddy ήταν μόλις 3 μηνών οι γιατροί μάς ανακοίνωσαν για την παράλυση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ...Ενα παιδί με εγκεφαλική παράλυση και ένας αφοσιωμένος πατέρας!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

00:50 Δίαιτα: Επτά «θανάσιμα» λάθη που δεν πρέπει να κάνεις

Αν θες να χάσεις βάρος Στη  «μάχη»  για την κατάκτηση του ιδανικού βάρους οι άνθρωποι επιστρατεύουν τα πάντα, από μια λογική δίαιτα μέχρι τις πλέον επικίνδυνες και ανθυγιεινές διατροφικές συμπεριφορές. Ορισμένες εξ αυτών δεν μπορούν.....