Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλλαγές σε συντάξεις και επιδόματα ΑμεΑ με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια προτείνει ΟΟΣΑ

επιδόματα  ΑμεΑ


Η έκθεση του ΟΟΣΑ με τις προτάσεις για την αντικατάσταση των παροχών σε 500.000 άτομα με αναπηρία (συντάξεις και επιδόματα) από ένα νέο επίδομα -ύψους 500 ευρώ- το οποίο θα δίνεται με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια, δημοσιεύθηκε σήμερα… για δεύτερη φορά! 
Η έκθεση με τις ανερμάτιστες αυτές προτάσεις, είχε χρησιμοποιηθεί και πριν ένα χρόνο, για να προωθήσει αλλαγές που θα τερμάτιζαν κάθε έννοια κοινωνικού κράτους. 

Αυτή η έκθεση ΔΕΝ πέρασε πέρυσι και το αναπηρικό κίνημα διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως οι προτάσεις αυτές ΔΕΝ θα περάσουν ούτε φέτος, ούτε ΠΟΤΕ!...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .....Αλλαγές σε συντάξεις και επιδόματα ΑμεΑ με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια προτείνει ΟΟΣΑ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...