Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περιττοί οι περισσότεροι ακρωτηριασμοί διαβητικών!


Περιττοί οι περισσότεροι ακρωτηριασμοί διαβητικών!
Περιττοί οι περισσότεροι ακρωτηριασμοί διαβητικών! Από Newsit Amea στις Σεπτεμβρίου 15, 2013   Πολύ συχνά η μόνη λύση για έναν διαβητικό είναι ο ακρωτηριασμός του ποδιού, όταν οι ιστοί έχουν υποστεί βλάβες από το σάκχαρο. Υπάρχουν ωστόσο γιατροί που πιστεύουν ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. 

Ο οργανισμός των διαβητικών δεν παράγει την απαραίτητη ποσότητα ινσουλίνης για την μείωση του σακχάρου. Τα μόρια σακχάρου που συγκεντρώνονται στην επιφάνεια των κυττάρων δρουν σαν δηλητήριο και καταστρέφουν αργά, αλλά σταθερά τα κυτταρικά τοιχώματα προκαλώντας νέκρωση στα άκρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ...Περιττοί οι περισσότεροι ακρωτηριασμοί διαβητικών!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...