Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1o UNBOX Festival:«Βγαίνουμε απ’ το κουτί. Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα»


»UNBOX FESTIVAL» Στόχος είναι η όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη πληροφόρηση και γνωριμία των ατόμων σε ότι αφορά την αναπηρία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τηδιαφορετικότητα.

Η λέξη UNBOX σημαίνει «βγάζω κάτι έξω απ” το κουτί του»

Η λέξη UNBOX σημαίνει «βγάζω κάτι απ” το κουτί του». Υπάρχουν πολλά κουτιά. (Ανα)Κατασκευάζονται από τους ανθρώπους και ορίζουν την κανονικότητα θέτοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις για την αποδοχή των ανθρώπων από το κοινωνικό σύνολο. Η φύση των «κουτιών» αυτών είναι περιοριστική απέναντι στη διαφορετικότητα, με αποτέλεσμα την περιθωριοποίηση συγκεκριμένων ομάδων και ατόμων.
Στο UNBOX Festival, μέσα από βιωματικές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, προβολές, performance, εκθέσεις και μουσική θα προσπαθήσουμε να δούμε τη διαφορετικότητα «έξω απ” το κουτί» της.
Στηρίζουμε την διαφορετικότητα»Βγαίνουμε έξω από το κουτί»


-περισσοτερα στο -1o UNBOX Festival:«Βγαίνουμε απ’ το κουτί. Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα»



Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λογισμικά για άτομα με ειδικές ανάγκες

Δημοσιεύτηκε από  Maria Af Το ελεύθερο λογισμικό τα πάει πολύ σε δύο πεδία:

22:04 Αγγειακή δυσπλασία: Αν δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ NEWSIT.AMEA  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ :                          Αποφάσισα να γράψω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω το παράπονο μου, για να  εκφράσω την απελπισία που αισθάνομαι, ζώντας σε μια χώρα που μου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσω, επειδή δεν γεννήθηκα υγιής και οικονομικά ευκατάστατη.

Μη φυσάτε τη μύτη σας όταν είστε κρυωμένοι

Η μύτη είναι σας βουλωμένη και νιώθετε βαρύ το κεφάλι σας λόγω κρυολογήματος; Δεν θα νιώσετε καλύτερα αν φυσήξετε τη μύτη σας...