Για μας

Δικτυακή Πύλη για Ατομα με Αναπηρία,για την ΥΓΕΙΑ , Διατροφή …με 24ώρες ενημέρωση μονο στο NewsitAmea Ο όρος αναπηρία αναφέρεται στον περιορισμό της κοινής δραστηριότητας λόγου, έργου ή άμεσης αντίληψης λόγω σωματικής ή πνευματικής βλάβης ενός ανθρώπου. Διακρίνουμε τους σωματικά ανάπηρους και τους διανοητικά ανάπηρους. Η αναπηρία γενικά διακρίνεται σε ολική και μερική καθώς και σε σωματική και διανοητική.
Το site newsitamea.gr, δημιουργήθηκε για την πλήρη και 24ωρη ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρια  και για θέματα υγείας που απασχολούν την σύγχρονη οικογένεια, τον άντρα,την γυναικα και το παιδί.
Η ομάδα μας καλύπτει, το κοινό της, σε θέματα διατροφής, νέων φαρμάκων και νέων θεραπειών. Επίσης το newsitamea.gr, ενημερώνει αμερόληπτα όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους, για όλες τις αλλαγές που προκύπτουν σχετικά με αλλαγές δικαιολογητικών, η για το πότε θα γίνουν οι καταβολές επιδομάτων κ.τ.λ. Ενδιαφερόμαστε για τους ανθρώπους που δεν ακούγετε η φωνή τους προσωπικά και μιλάμε εμείς για αυτούς.

Το newsitamea.gr δημιουργήθηκε για να είναι δίπλα στον άνθρωπο, αμερόληπτα και δημιουργικά.

Η επωνυμία της εταιρίας είναι «Newsitamea ΑΣΤΙΚΗ (M.K.O.)».

Τα Τελευταία Νέα